Arbo Beeldschermbril

Langdurig werken aan een beeldscherm kan echter leiden tot vermoeide ogen, hoofdpijn en nekklachten. Een Arbo beeldschermbril biedt de perfecte oplossing om deze klachten te verminderen en de productiviteit te verhogen.

xo-optics-arbo-beeldschermbril (4)

Wat is een Beeldschermbril?

Een Arbo beeldschermbril is speciaal ontworpen om het kijken naar een computerscherm comfortabeler te maken. Deze brillen zijn voorzien van speciale glazen die de ogen ontlasten door het verminderen van verblinding, het verbeteren van het contrast en het blokkeren van schadelijk blauw licht. Hierdoor worden de ogen minder snel moe en kun je langer en efficiënter werken.

Voordelen van een Beeldschermbril

  • Vermindert Vermoeide Ogen: Door het blokkeren van blauw licht en het verminderen van schittering, helpt een Arbo beeldschermbril om vermoeide ogen te voorkomen.
  • Verhoogt Productiviteit: Met een duidelijker zicht en minder oogbelasting kun je efficiënter werken en je beter concentreren.
  • Voorkomt Hoofdpijn en Nekklachten: Een juiste houding en minder oogstress kunnen fysieke klachten zoals hoofdpijn en nekpijn verminderen.
  • Op Maat Gemaakt: Een Arbo beeldschermbril kan op maat worden gemaakt voor jouw specifieke werkplek en visuele behoeften.

Waarom kiezen voor een Arbo Beeldschermbril?

Bij XO Optics begrijpen we het belang van goede oogzorg op de werkplek. Onze beeldschermbrillen zijn ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen en kunnen volledig worden aangepast aan jouw specifieke werkomstandigheden. Onze ervaren opticiens voeren een uitgebreide oogmeting uit en adviseren je over de beste oplossing voor jouw situatie.

xo-optics-arbo-beeldschermbril (5)

Maak een Afspraak bij XO Optics

Wil je meer weten over de voordelen van een Arbo beeldschermbril en hoe deze je kan helpen om comfortabeler en efficiënter te werken? Bezoek dan XO Optics in Amsterdam. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte beeldschermbril.