Fundus foto

Ontdek de voordelen van fundus foto’s bij XO Optics, Amsterdam’s toonaangevende opticien.

Fundus foto bij XO Optics

Bij XO Optics in Amsterdam gaat onze toewijding aan jouw gezichtsvermogen verder dan alleen maar brillen. We zijn verheugd om fundus foto aan te bieden, een geavanceerde diagnostische techniek die ons in staat stelt om een diepgaande blik te werpen op de gezondheid van je ogen.

fundus-foto-bij-xo-optics

Wat is een fundus foto

Fundusfotografie is een niet-invasieve procedure waarbij we een gedetailleerde foto maken van het netvlies, ook wel de fundus genoemd. Deze foto biedt ons een uniek inzicht in de gezondheid van je ogen, omdat het ons in staat stelt om veranderingen, afwijkingen en mogelijke problemen op te sporen die niet altijd zichtbaar zijn tijdens een standaard oogonderzoek.

fundus-foto-stijlvol-xo-optics

Stijlvol met een goed zicht

Bij XO Optics begrijpen we dat jouw gezichtsvermogen essentieel is voor jouw algehele welzijn. Daarom bieden we fundus foto’s aan als onderdeel van ons uitgebreide dienstenpakket. Onze ervaren optometristen gebruiken state-of-the-art apparatuur om nauwkeurige en gedetailleerde beelden van je netvlies vast te leggen, waardoor we eventuele afwijkingen tijdig kunnen opsporen en behandelen.

Waarom fundus foto's bij XO Optics?

Professionele Expertise: Onze optometristen hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van fundus foto’s en zijn volledig toegewijd aan het waarborgen van de gezondheid van jouw ogen.


Geavanceerde Technologie: We maken gebruik van geavanceerde funduscamera’s die haarscherpe beelden van het netvlies produceren, waardoor zelfs de kleinste afwijkingen kunnen worden gedetecteerd.


Persoonlijke Aandacht: Bij XO Optics geloven we in een persoonlijke benadering van oogzorg. We nemen de tijd om je individuele behoeften te begrijpen en bieden gepersonaliseerde zorg die aansluit bij jouw unieke situatie.