Lindberg brillen

Ontdek de tijdloze elegantie van Lindberg brillen bij XO Optics, dé brilbestemming in Amsterdam. Onze deskundige optometristen staan klaar om je te helpen het perfecte montuur te vinden.

lindberg-brillen-ontdek-xo-optics

Ontdek Lindberg Brillen bij XO Optics

XO Optics, dé brilbestemming in Amsterdam voor hoogwaardige Lindberg brillen. Met een passie voor stijl en vakmanschap bieden wij een uitgebreide selectie van Lindberg monturen die niet alleen je zicht verbeteren, maar ook je stijl naar een hoger niveau tillen.

Collectie Lindberg Brillen

Bij XO Optics in Amsterdam verwelkomen we je graag, waar vakmanschap en stijl samenkomen. Lindberg staat wereldwijd bekend om zijn minimalistische ontwerpen, ultralichte materialen en ongeëvenaarde comfort. Elk Lindberg montuur wordt met de hand vervaardigd met aandacht voor detail, waardoor elke bril een uniek kunstwerk wordt. Ontdek de uitgebreide collectie Lindberg brillen en vind het perfecte montuur dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt.

Lindberg brillen voor Amsterdam

Geniet van de Amsterdamse zon in stijl met onze selectie Lindberg zonnebrillen. Of je nu ontspant op een terras langs de grachten of een wandeling maakt door het Vondelpark, met een Lindberg zonnebril ben je altijd in stijl. Kies uit een scala aan vormen, kleuren en materialen en bescherm je ogen met de hoogwaardige UV-bescherming van Lindberg. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en mode en maak een statement met een Lindberg zonnebril van XO Optics.

lindberg-brillen-amsterdam-zon-xo-optics

Over Lindberg

In 2021 sloot LINDBERG zich aan bij Kering Eyewear, een onderdeel van de wereldwijde luxe groep Kering. Kering Eyewear is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en verspreiden van brillen voor een uitgebreide en gebalanceerde portfolio van 16 luxe-, mode- en lifestylemerken, waaronder Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen, Brioni en Boucheron.

Deskundig Advies voor Lindberg brillen

Bij XO Optics gaat onze toewijding aan jouw zicht verder dan alleen het leveren van brillen. Ons team van ervaren optometristen staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte Lindberg-bril die niet alleen bij je stijl past, maar ook aan al jouw zichtbehoeften voldoet. Met een grondig oogonderzoek en gepersonaliseerd advies zorgen we ervoor dat jouw nieuwe Lindberg bril niet alleen een fashion statement is, maar ook een praktische en comfortabele keuze voor jouw dagelijkse leven.