Oogzorg

Welkom bij XO Optics, jouw betrouwbare opticien in Amsterdam. Bij ons staat oogzorg centraal, en wij bieden een breed scala aan diensten om jouw zicht te optimaliseren en te beschermen.

xo-optics-oogzorg-amsterdam (3)

Professionele Oogzorg

Onze ervaren opticiens hebben jarenlange ervaring en gebruiken de nieuwste technologieën om jouw ogen nauwkeurig te onderzoeken. Bij XO Optics geloven we dat goede oogzorg begint met een grondig oogonderzoek. Tijdens je bezoek voeren we diverse tests uit, waaronder een fundusfoto. Deze foto geeft een gedetailleerd beeld van de binnenkant van je oog, zodat we mogelijke kwalen vroegtijdig kunnen opsporen en behandelen.

Onze Diensten

Bij XO Optics bieden we een compleet pakket aan oogzorgdiensten aan. Naast oogonderzoeken en fundusfoto’s kun je bij ons terecht voor oogdrukmetingen, advies bij droge ogen, en de aanpassing van multifocale glazen en contactlenzen. Onze opticiens staan altijd klaar om je te helpen en te adviseren, zodat je zeker weet dat je de beste zorg krijgt voor jouw ogen.

Bezoek Ons in Amsterdam

Onze winkel is centraal gelegen in Amsterdam, en we heten je van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend advies of een uitgebreid oogonderzoek. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de persoonlijke en professionele oogzorg van XO Optics.