Multifocale bril

Onze multifocale brillen staan centraal in ons aanbod en vertegenwoordigen een innovatieve benadering om scherp te zien op alle afstanden, zonder concessies te doen aan stijl en comfort.

XO Optics staat voor je klaar

We begrijpen dat de overgang naar multifocale brillen enige aanpassing vereist. Onze deskundige optometristen bij XO Optics begeleiden klanten gedurende deze korte gewenningsperiode, waardoor ze snel en moeiteloos profiteren van de voordelen van multifocaal zicht. We zorgen ervoor dat klanten het maximale uit hun multifocale brillen halen, zowel in termen van comfort als prestaties.

multifocale-bril-optometristen-xo-optics
multifocale-bril-overgang-tussen-afstanden-xo-optics

Een naadloze overgang tussen afstanden

Het unieke ontwerp van multifocale brillen maakt een vloeiende overgang mogelijk tussen verschillende kijkafstanden. Of je nu een boek leest, op je telefoon kijkt of in de verte tuurt, onze multifocale brillenglazen bieden de juiste correctie op het juiste moment. Bij XO Optics begrijpen we dat veelzijdigheid een essentieel kenmerk is, en onze collectie multifocale brillen is ontworpen om aan deze behoefte te voldoen.

Onze multifocale monturen

Bij het kiezen van een multifocale bril is stijl net zo belangrijk als functionaliteit. Daarom biedt XO Optics een uitgebreide collectie monturen die niet alleen de perfecte pasvorm garanderen, maar ook modieus en eigentijds zijn. Onze multifocale monturen zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan diverse smaken en stijlvoorkeuren, zodat klanten met trots hun multifocale bril kunnen dragen.

Onze expert optometristen

Een nauwkeurige pasvorm is essentieel voor de effectiviteit van multifocale brillen. Bij XO Optics hebben we een team van ervaren optometristen die uitgebreide oogmetingen uitvoeren om de exacte sterktes te bepalen die nodig zijn voor dichtbij, veraf en tussenliggende afstanden. Deze precisie zorgt voor een gepersonaliseerde pasvorm en optimaliseert de visuele prestaties van de multifocale bril.
multifocale-bril-expert-optometristen-xo-optics

Multifocaal zicht voor dagelijks gebruik

Een van de grootste voordelen van multifocale brillen is het gemak van één bril voor verschillende situaties. Klanten bij XO Optics ervaren het voordeel van naadloos schakelen tussen lezen, werken op de computer en genieten van het uitzicht in de verte, zonder gedoe met het wisselen van brillen. Multifocale brillen bieden niet alleen helder zicht maar ook het gemak van een geoptimaliseerde visuele ervaring in diverse dagelijkse activiteiten

Β