Retourneren

Mocht u om welke reden niet tevreden zijn over een bij ons gekocht product, dan kunt u binnen 14 werkdagen na levering het product – In originele verpakking en in originele staat – naar ons retourneren.

Gedurende 14 dagen na ontvangst van het bestelde product heeft u het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden (bedenktijd) en het product voor uw rekening te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien het product geheel is en uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en de, bij de bril en/of zonnebril behorende cadeauverpakking onbeschadigd is, e.a. ter beoordeling van XO Optics Zuidas.

In geval van ontbinding zal je worden gecrediteerd voor de verkoopprijs incl. de aan ons betaalde verzendkosten. Reeds gedane betalingen zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending door XO Optics Zuidas aan je worden terugbetaald, echter zonder vergoeding van rente.

Retourzending dient op eigen rekening te gebeuren via PostNL/UPS.
Retourneren gaat eenvoudig en makkelijk. Verpakt u te allen tijde uw bestelling zeer goed om beschadigingen te voorkomen. Vervolgens stuurt u het pakket naar:

XO Optics Zuidas
Gustav Mahlerlaan 397
1082 MK Amsterdam

Download het retourformulier ( .doc )