ZEISS Brillen

ZEISS, wereldwijd toonaangevend in optiek en opto-elektronica, blijft innovatieve brillen en geavanceerde brillenglazen leveren, van ongeëvenaarde precisie tot bescherming tegen blauw licht en cutting-edge zonnebriltechnologie

zeiss-brillen-innovatief-xo-optics

Innovatieve brillen en geavanceerde brillenglazen

ZEISS, een wereldwijd vooraanstaand bedrijf op het gebied van optiek en opto-elektronica, levert niet alleen indrukwekkende technologische oplossingen, maar heeft ook een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten, waaronder innovatieve brillen en geavanceerde brillenglazen die aan de behoeften van diverse marktsegmenten voldoen.

Ongeëvenaarde kijkervaring met innovatieve technologieën

Binnen de consumentenmarkt heeft ZEISS een unieke positie verworven met zijn uitmuntende brillenglazen. ZEISS-brillenglazen, bekend om hun precisie en geavanceerde technologie, bieden een ongeëvenaarde kijkervaring. Deze brillenglazen zijn geoptimaliseerd voor verschillende zichtbehoeften, waaronder dagelijks gebruik, computerwerk, en specifieke sport- en outdooractiviteiten.

Een bijzonder product van ZEISS is de ZEISS DuraVision BlueProtect-coating, ontworpen om bescherming te bieden tegen het schadelijke blauwe licht dat wordt uitgestraald door digitale schermen. Met de toenemende digitale interactie in ons dagelijks leven, biedt deze coating niet alleen een verbeterd visueel comfort, maar draagt ook bij aan de bescherming van de ogen.

Innovatieve bescherming en optimaal zicht in stijlvol design

ZEISS brillen staan ook bekend om het assortiment hoogwaardige zonnebrillen, waarin cutting-edge technologieën worden gecombineerd met stijlvolle ontwerpen. Deze zonnebrillen bieden niet alleen bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar integreren ook geavanceerde lenstechnologieën voor helder zicht en contrast, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden.

zeiss-brillen-bescherming-stijlvol-design​-xo-optics

Naadloos zicht voor het moderne leven

Een ander opmerkelijk product van ZEISS is de ZEISS SmartLife brillenglazen, ontworpen om aan de visuele behoeften van moderne individuen te voldoen. Deze brillenglazen zijn geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik, inclusief het naadloos schakelen tussen digitale schermen en activiteiten in de buitenlucht, waardoor een natuurlijke en comfortabele kijkervaring wordt gegarandeerd.

ZEISS staat ook bekend om zijn assortiment hoogwaardige zonnebrillen, waarin cutting-edge technologieën worden gecombineerd met stijlvolle ontwerpen. Deze zonnebrillen bieden niet alleen bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar integreren ook geavanceerde lenstechnologieën voor helder zicht en contrast, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden.

ZEISS i.Terminal Mobile

De reputatie van ZEISS reikt verder dan consumentenproducten. Het bedrijf biedt ook gespecialiseerde oplossingen voor professionals in de optiekbranche, waaronder opticiens en optometristen. Het ZEISS i.Terminal Mobile, bijvoorbeeld, is een geavanceerd meetinstrument waarmee nauwkeurige en gepersonaliseerde metingen kunnen worden uitgevoerd om de perfecte brillenglazen voor individuele klanten te creëren.